Idioma actiu        Canviar a idioma Espanyol
Noticies
Subministrament Luz i Fora estrena nou lloc web, amb un disseny millorat..

El nostre objectiu s fer accessible la informaci sobre nosaltres mateixos i del sector energtic, de forma ms clara, vistosa i agradable per a l'usuari. Sempre amb la voluntat d'oferir cada dia un millor servei, utilitzant les oportunitats que ens brinden les noves tecnologies.
Suministro de Luz y Fuerza S.L.
Rambla d'Anselm Viola, 7;
17257, Torroella de Montgr
Telfon: 972 75 92 56
E-Mail: info@suministrodeluzyfuerza.com Horari: De dilluns a divendres, de 9 a14 h.
Situaci
Suministro de Luz y Fuerza est? ubicada a Torroella de Montgr, a la comarca del Baix Empord? i tocant la Costa Brava. El municipi compta amb 10.588 habitants (2006), repartits entre les poblacions de Torroella de Montgr i l'Estartit; els nuclis de la Bolleria i Sobrestany, cala Montg, la Gola; i les urbanitzacions de Els Griells, La Pletera, Mas Pinell, Mas Marqus, Torre Gran, Torre Vella, Les Dunes i Els Masos.
Illes Medes
Illes Medes
El 96% del seu territori (66 km2) l'ocupen les zones agrcoles (destinades, principalment, al conreu d'hortalisses, blat i fruiters) i els espais naturals. Aquests representen un dels principals atractius del municipi, entre els que destaca el Montgr, les Illes Medes i els Aiguamolls del Baix Empord? .

El Montgr s un masss calcari que, amb una alada m? xima de 310 metres, s'ext dins del terme de Torroella. El seu cim est? coronat pel Castell del Montgr, una fortalesa defensiva edificada al 1294 sota el regnat de Jaume II. Al sud del masss tamb destaca el santuari de Santa Caterina, fundat al 1392.
El masss del Montgr
El masss del Montgr
El Montgr es fusiona amb el Mediterrani a la poblaci de l'Estartit, formant una costa amb alts penya-segats i cales. Tot i aix, la seva massa calc? ria es perllonga dins la costa a travs de les Illes Medes, un arxiplag format per la Meda Gran, la Meda Xica i alguns esculls. Declarades espai natural protegit el 1986, les Illes Medes acullen gran varietat de flora i fauna marina, que les han convertit en un dels destins preferits per practicar el submarinisme. A la Meda Gran hi sobresurt un far que, antigament, havia estat fortalesa i pres militar.

L'oferta ambiental del municipi es completa amb els Aiguamolls del Baix Empord? , formats per llacunes i zones humides, i situats en el delta que formen la desembocadura dels rius Ter i Dar. Els Aiguamolls han estat objecte els darrers anys de diversos projectes de restauraci i de recuperaci dels seus ecosistemes.

Aquests espais naturals impulsen una de les principals activitats del municipi, el turisme. Al llarg de l'any, un gran nombre de persones visiten el municipi tant per gaudir de les seves platges (principalment de l'Estartit) com per passejar pel casc antic de Torroella, en qu hi destaquen l'esglsia gtica de Sant Gens (iniciada al segle XIV), el portal de Santa Caterina (segles XI-XIII) o la torre de les Bruixes (segles XV-XVI).

L'oferta d'activitats culturals tamb compta amb museus, entre els que destaca el Museu de la Mediterr? nia i la Fundaci Vila Casas; galeries d'art, i activitats com la Fira de Sant Andreu o el Festival Internacional de Msiques.
Plaa de la Vila de Torroella de Montgr
Plaa de la Vila de Torroella de Montgr
Desplaar contingut cap amunt
Desplaar contingut cap avall