Idioma actiu        Canviar a idioma Espanyol
Noticies
Subministrament Luz i Fora estrena nou lloc web, amb un disseny millorat..

El nostre objectiu s fer accessible la informaci sobre nosaltres mateixos i del sector energtic, de forma ms clara, vistosa i agradable per a l'usuari. Sempre amb la voluntat d'oferir cada dia un millor servei, utilitzant les oportunitats que ens brinden les noves tecnologies.
Suministro de Luz y Fuerza S.L.
Rambla d'Anselm Viola, 7;
17257, Torroella de Montgr
Telfon: 972 75 92 56
E-Mail: info@suministrodeluzyfuerza.com Horari: De dilluns a divendres, de 9 a14 h.
Tarifes d'ltim Recurs
L' 1 de juliol de 2009
entrar en funcionament el MERCAT LLIURE. SUMINISTRO DE LUZ Y FUERZA us oferim en aquest apartat tot un seguit d'informacions per aquells clients que disposin d'una potncia contractada de 10 o MENYS KILOWATS (P<10 kW) i que es poden acollir a les TARIFES D'LTIM RECURS.
Qu sn les
Tarifes d'ltim Recurs
Amb l'entrada del MERCAT LLIURE es liberalitza el sector de l'energia, pel que els preus de l'electricitat i el gas ja no els fixar el Ministeri d'Economia, sin les comercialitzadores en lliure competncia. No obstant, totes aquelles persones que tinguin contractats 10 o MENYS kW poden acollir-se a les TARIFES D'LTIM RECURS (TUR). Aquestes tarifes continuaran essent fixades pel Ministeri d'Economia i noms les podran facturar les segents Comercialitzadores d'ltim Recurs (CUR):

ENDESA ENERGA XXI S.L. IBERDROLA COMERCIALIZACIN DE LTIMO RECURSO S.A.U. UNIN FENOSA METRO S.L. HIDROCANTBRICO ENERGA LTIMO RECURSO S.A.U. EON COMERCIALIZADORA DE LTIMO RECURSO S.L.

El Ministeri d'Economia fixar el PREU MXIM de l'energia, pel que les CUR podran oferir descomptes per mai superar el preu fixat.
Qu passar a partir de l'
1 de juliol de 2009
Si disposa de 10 o menys kW (i no ha escollit una altra opci) passar directament a les TARIFES D'LTIM RECURS. Suministro de Luz y Fuerza ser nicament distribudora i, per tant, ja no li enviar la factura de la llum. Aquesta tasca la realitzar la Comercialitzadora d'ltim Recurs que tingui assignada. Per exemple, si fins abans de l'1 de juliol de 2009 era client de SLF i no ha comunicat cap canvi, a partir d'aquesta data les factures li seran enviades per la CUR d'Endesa, ENDESA ENERGA XXI. S.L.
i passo a les TUR,
podr contractar en el
Mercat Lliure
Diverses Comercialitzadores (no de ltim recurs) envien ofertes sobre els preus de la llum. Si disposa de 10 o menys kW pot decidir si mantenir-se en les TARIFES D'LTIM RECURS (fixades pel Ministeri d'Economia) o passar-se al MERCAT LLIURE contractant alguna d'aquestes ofertes. Pot trobar ms informaci sobre el Mercat Lliure a la secci que hi dedica la nostra web.
Qu canviar en la meva
Factura de la llum
Tan sols que la seva factura de la llum no ser enviada per SUMINISTRO DE LUZ Y FUERZA, sin per la Comercialitzadora d'Ultim Recurs que tingui assignada.
Qu s la
Tarifa Social
Pels consumidors que disposin de MENYS DE 3 kW i ENTRE 3 i 10 KW podran acollir-se (si compleixen els requisists) a la TARIFA SOCIAL a partir de l'1 de juliol de 2009. Segons aquesta tarifa, el termini de potncia ser gratut, i noms hauran de pagar el consum elctric. Poden trobar ms informaci sobre la tarifa social i els requisits per adherir-se a la secci de la nostra web: Tarifes.
Quina ser la funci de
Suministro de Luz y Fuerza
SUMINISTRO DE LUZ Y FUERZA DEIXRA DE FACTURAR L'ENERGIA A PARTIR DE L'1 DE JULIOL DE 2009. Aquesta tasca la realitzar l'empresa comercialitzadora que el client tingui contractada.Per altra banda, SLF, com a distribudora elctrica, s'encarregar del manteniment de la xarxa elctrica; de garantir la qualitat del servei d'acord amb els parmetres que estableix l'Administraci; fer la lectura dels comptadors; inspeccionar i garantir la qualitat de les seves installacions; fer les proves prvies a la connexi d'usuaris nous o modificacions dels que ja sn usuaris; mantenir un sistema operatiu que asseguri el servei d'atenci permanent i la resoluci d'incidncies dels clients; i mantenir el bon funcionament del sistema d'intercanvi d'informaci.
Desplaar contingut cap amunt
Desplaar contingut cap avall